ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΟΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ COVID 19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξερευνήστε τους προορισμούς μας

ΦΕΤΙΓΙΕ

Το Fethiye είναι μια πολύ γνωστή επαρχία της πόλης Mugla. Βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου της Τουρκίας, 50 Km μακριά από το αεροδρόμιο Dalaman.

ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ

Η Αλικαρνασσός είναι παγκοσμίως γνωστή ως παράδεισος για τους τουρίστες με όμορφες γειτονιές, διάφορους αρχαίους χώρους για περιήγηση στα αξιοθέατα.

ΡΟΔΟΣ

Στη Ρόδο υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να ζήσετε, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τους επισκέπτες, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Frequently Asked Questions

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο λιμάνι 1 ώρα πριν από την αναχώρηση για τον έλεγχο διαβατηρίων.

Επισκεφθείτε τη σελίδα “Λιμάνια” στον ιστότοπό μας. Υπάρχει ένας χάρτης με την ακριβή τοποθεσία.

Οι επιβάτες μπορούν να ακυρώσουν ή να αντικαταστήσουν τα εισιτήριά τους και να λάβουν μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων ανάλογα με την ημερομηνία ακύρωσης. Δεν δίνεται επιστροφή χρημάτων και θα χρεωθεί 100% ακύρωση για ακυρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από 2 ημέρες μέχρι την ώρα αναχώρησης του προγραμματισμένου ταξιδιού. Σε περίπτωση που ένα εισιτήριο ακυρωθεί εντός περιόδου επτά (7) ημερών έως τριών (3) ημερών πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα αναχώρησης του πλοίου, επιστρέφεται το 50% του ναύλου. Από δεκατέσσερις (14) ημέρες έως και επτά (7) ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα απόπλου του πλοίου, χορηγείται επιστροφή χρημάτων 75% επί του ναύλου. Έως 14 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης: 100% επιστροφή χρημάτων στην αξία των εισιτηρίων. Εναλλακτικά, δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να μετατρέψει αυτά τα εισιτήρια σε Open Date (Open) προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε μελλοντικό ταξίδι, εφόσον το αίτημα έχει υποβληθεί πριν από την αναχώρηση. Αφού τα εισιτήρια αναχώρησης του πλοίου δεν μπορούν να ακυρωθούν, δεν μπορούν να μετατραπούν σε Open Date (Open) και δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να ακυρωθούν μέσω τηλεφώνου. Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν ή να μετατραπούν μόνο από τον ταξιδιωτικό πράκτορα που τα εξέδωσε ή από τον κεντρικό λιμενικό πράκτορα της εταιρείας.

Σε περίπτωση απαγόρευσης αναχώρησης λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή λόγω επίσημων εντολών λιμενικών αρχών, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανή καθυστέρηση ή ακύρωση του ταξιδιού. Σε αυτήν την περίπτωση, οι επιβάτες μπορούν να τροποποιήσουν τα εισιτήριά τους ή να τους επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που καταβλήθηκε για το εισιτήριο.

Η ναυτιλιακή εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα (με έγκριση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας) να αντικαταστήσει το πλοίο για το οποίο εκδόθηκε εισιτήριο, με άλλο πλοίο. Τα δρομολόγια υπόκεινται σε τροποποιήσεις και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας https://www.skymarineferries.com/

Όχι, δυστυχώς δεν παρέχουμε θέσεις στάθμευσης.

Δυστυχώς δεν μεταφέρουμε οχήματα με το καράβι μας “Rodon”.

Με το πλοίο “Ibiscus” μπορούμε να μεταφέρουμε μοτοσικλέτες αλλά δυστυχώς όχι αυτοκίνητα.

Ναι, επιτρέπεται να φέρετε όσες αποσκευές θέλετε, που περιλαμβάνονται στο εισιτήριό σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ισχύουν τοπικοί λιμενικοί φόροι και καταβάλλονται κατά το check in (10€ για το λιμάνι της Ρόδου και 2€ για το λιμάνι του Φετιγιέ)

Ισχύουν τοπικοί λιμενικοί φόροι και καταβάλλονται κατά το check in (5 € για το λιμάνι της Κω και 3,50 € για το λιμάνι του Μπόντρουμ)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνό μας +302241038996 ή απευθείας από τη ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό μας και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ναι, έχουμε μια πλήρως εξοπλισμένη γκαλερί μπαρ όπου μπορείτε να αγοράσετε σνακ και ποτά.

Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Είσαστε ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε όποια θέση επιθυμείτε.