Σχετικά με την Sky Marine

Skymarine Ferries

Σχετικά με την Sky Marine

Η Sky Marine, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα ως Εταιρεία Διαχείρισης Πλοίων & Γιοτ και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ιδιαίτερα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Στην πραγματικότητα είναι η ανάπτυξη των Phoenix Marine and Dodecanese Flying Dolphins.

 

Με την πάροδο των ετών, η πρώην Σοβιετική Ένωση κατασκεύασε αξιόλογα Υδροπτερύγια, τα λεγόμενα “Ιπτάμενα Δελφίνια”, τα οποία λειτουργούσαν τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο μέσω της μητρικής και της προηγούμενης εταιρείας μας. Ωστόσο, τα πράγματα τελείωσαν μετά τις απαιτήσεις για νέα και προηγμένης τεχνολογίας πλοία τύπου καταμαράν καθώς η επιβατική κίνηση έχει μεγάλη ζήτηση, τα 110 Επιβατών Χωρητικότητας «Ιπτάμενα Δελφίνια» δεν μπορούν να είναι εφικτά για τέτοιες πτήσεις.

 

Κατά τη διάρκεια του 2020, τα Dodecanese Flying Dolphins και η ERA «Ιπτάμενα Δελφίνια» ολοκληρώθηκαν με την πώληση του τελευταίου υδροπτέρυγου AEGEAN PRINCE στην Αλβανία όπου συνεχίζει τη λειτουργία του. Σήμερα, στα τέλη του 2021, η SKY MARINE μετά από σχεδόν ένα χρόνο διαπραγματεύσεων κατάφερε να υπογράψει Συμφωνία Εμπορικής Διαχείρισης με την CENTRAL NAUTICA LTD, ιδιοκτήτρια του Fast Catamaran «RODON» και την IBISCUS LINES SRO, ιδιοκτήτη του Fast Catamaran IBISCUS.

 

Από την 1/10/2021 η Sky Marine θα εκτελεί και τα δύο καταμαράν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας προς τα δικά της δρομολόγια. Η «RODON» θα αναλάβει τη γραμμή BODRUM και η «IBISCUS» τη γραμμή FETHIYE. Η Sky Marine και τα δύο Γρήγορα Καταμαράν της προσφέρουν Πολυτέλεια – Ασφάλεια – Άνεση και Ταχύτητα και κυρίως στόχος μας είναι να γίνουμε μια εταιρεία φέρι φιλική προς τους επιβάτες.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας για να διαβάσετε τη σύντομη παρουσίασή μας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πλοίο μας.

 

Μιχάλης Ροδίτης

Διευθυντής της SKY MARINE